Star Nutrition Whey 80 1kg

star nutrition whey 80

Star Nutrition Whey 80 innehåller den typ av proteinpulver som kallas för vassleproteinkoncentrat. Vassleprotein anses ofta som den bästa källan till protein då det har en riktigt bra fördelning av aminosyror, smakar gott och brukar vara bland de billigaste proteinpulvrena. Vidare så är det även viktigt att känna till att vassle innehåller proteiner som snabbt tas upp i kroppen. Det är således ett utmärkt val vid shakes och andra proteinpulvermål direkt efter du har tränat. En av de bästa sakerna med detta  Whey 80 är, som man förstår utav produktnamnet, att det är framtaget av Star Nutrition. Det är ett mycket kvalitativt alternativ till andra tillverkare av vassleprodukter.

Whey 80 Näringsvärden

Whey 80 från Star Nutrition innehåller 76% protein, 5% kolhydrater och 8% fett. Detta pulver innehåller en relativt hög koncentration av protein, vilket ofta är vad man letar efter i ett proteinpulver. Dessutom innehåller Star Nutrition Whey 80 inte massa extra onödiga kolhydrater utan du får endast i dig en mindre mängd vilket trots allt kan vara bra för kroppen att få i sig efter ett ordentligt träningspass. Fettinnehållet existerar men är tämligen lågt. För att summera har vi en riktigt bra blandning av proteiner som är toppad med en mindre mängd kolhydrater och fett. Whey 80 är helt klart ett alternativ att fundera på när du är ute efter ett proteinpulver. Speciellt om det främst är ett pulver som snabbt tas upp av kroppen. 25 gram protein per dosering är definitivt mer än godkänt. Tillverkaren har ett gott rykte inom träningsvärlden och vi vet att de levererar bra produkter till schyssta priser.

Borde du välja Whey 80?

Det korta svaret är ”ja”. För att ge dig som läsare ett lite mer fördjupande svar finns det vissa faktorer som bör diskuteras när du går i tankarna om att inhandla ett proteinpulver. Först och främst bör det nämnas att om du uteslutande bryr dig om proteinkvalitet så finns det bättre alternativ där ute på marknaden. Du bör dock vara medveten om att detta kan bli desto dyrare. Om du däremot vill ha skapligt bra kvalitet (Star Nutrition Whey 80 är ju fortfarande en högkvalitativ produkt. Tro inget annat!) och bryr dig om smak samtidigt som du är prismedveten så är Star Nutrition en av de bästa produkterna som går att få tag på, därav dess omåttliga popularitet. Whey 80 fungerar kanonbra för dig som precis börjat dra igång med träningen och letar efter ditt första pulver. Samtidigt fungerar det också riktigt bra som komplement för personen som tränat under en längre tid och som kör flera olika pulver. 

 

'