Proteinbolaget rabattkod och andra rabatter

Rabattkod Proteinbolaget och erbjudanden är något som vi kommer att lista och gå igenom på den här sidan. Viktigt att tänka på är att proteinbolaget arbetar aktivt med att förnya och således förbättra sina kampanjkoder och övriga rabatter vilket resulterar i att det ständigt uppdateras. Därför är det alltid en bra idé att dubbelkolla så att rabatterna fortfarande är aktiva. Detta är något som går att göra genom att se vid kassan/innan betalningen att rabatten har dragits från det totala priset.

 

Handla mer – Spara mer!

En sak som brukar uppskattas hos många kunder är möjligheten att göra stora inköp och då samtidigt få mängdrabatt. Proteinbolaget har valt att sortera in en hel kategori som går under namnet ”storköp”. Utbudet varierar vanligtvis här men det är inte ovanligt att man bland annat kan hitta proteinbars med 50 % rabatt, BCAA-drycker med 50 % rabatt och även proteinpulver med upp till 40 % rabatt. Genom att KLICKA HÄR så kommer du direkt till samtliga artiklar under storköpskategorin.

 

Proteinbolaget erbjuder prisgaranti

Att proteinbolaget alltid erbjuder prisgaranti är något vi som kunder och slutkonsumenter inte tackar nej till! Vad det innebär i praktiken är helt enkelt att om du ser en produkt hos proteinbolaget som samtidigt säljs av en annan svensk webbshop så matchas alltid priset till det lägsta om du skulle hitta produkten billigare någon annanstans än hos proteinbolaget. Detta garanterar att du alltid kan vara säker på att du betalar lägsta möjliga pris om du handlar från proteinbolaget. Vilken produkt det än handlar om. Det enda du behöver göra är att maila till info@proteinbolaget.se och ange ditt ordernummer hos proteinbolaget samt länka till produkten hos konkurrenten som är billigare. Därefter hjälper proteinbolaget dig att få ner priset.

 

'