Maxim Rabattkod och erbjudanden

Maxim är en butik som nog de flesta känner till. Med över 20 års erfarenhet är det ganska förståeligt att maxim rabattkod är något som erbjuds med jämna mellanrum. Inte heller snålar de med rabatterna utan ibland har de rabattkoder där de erbjuder 25% rabatt på hela utbudet! Inte illa om jag själv får säga det.

Maxim härstammar från det latinska ordet ”Maximus” som betyder ungefär ”Den största”. Detta var något som grundaren tyckte passade bra in på det företag han ville skapa (något som han gjorde med cyklisten Chris Boardman som bland annat vunnit OS-guld i bancykling).

Idag finns Maxim i hela Norden men är även representerade i över 20 andra länder genom distributörer. De erbjuder dagligen olika sorters rabatter, kampanjkoder, kampanjer och övriga erbjudanden och brukar även ha en del olika former av prispressare som är mer konstanta. Bland annat har de fri frakt om du handlar för mer än 400 SEK.

 

15% Rabattkod genom att prenumerera på deras nyhetsbrev

En cool sak med Maxim som skiljer sig med de andra aktörerna ute på den svenska marknaden är den kring deras nyhetsbrev. För tillfället får man, genom att börja prenumerera på deras nyhetsbrev, hela 15% rabatt på inköpen. Detta är något som vi starkt kan rekommendera eftersom att de, utöver denna rabatt, skickar ut andra härliga erbjudanden genom just nyhetsbrevet. 

'