svenskt kosttillskottSvenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott grundades 2005 av Morgan Norrestam, Återförsäljaren har som mål att förmedla genuin svensk kvalitet till sina konsumenter. Morgans idé var att ge människor möjligheten att nå sina mål på ett enklare sätt. Företaget började ute på landet i en lokal som var en liten lada.

Svenskt Kosttillskott har vuxit en hel del sedan starten men hjärtat slår fortfarande minst lika hårt för träning och hälsa. De vill att sina kunder, vare sig det handlar om de som tränar lite då och då eller de som går in helhjärtat för träningen, ska hitta allt de behöver i webbshopen. Detta oavsett vilken målsättning man har som kund. 

De ställer höga krav på allt från deras egna produkter till de som levererar produkter. Detta gäller allt från träningskläder till kosttillskott.

Vidare går det att läsa från deras hemsida följande ”Vi följer alltid livsmedelsverkets rekommendationer och ser till att våra produkter inte innehåller några förbjudna eller dopingklassade ämnen. Våra produkter används därför av såväl motionärer som elitatleter och landslag.”

Svenskt Kosttillskott är helt klart en seriös leverantör av tränings- och hälsoprodukter på nätet och vi på kosttillskottguiden.nu rekommenderar dem till fullo!


Till Svenskt Kosttillskott
'