Proteinbolaget

proteinbolagetProteinbolaget har utöver verksamhet i Sverige även fokus på övriga Norden. Målsättningen som sattes vid grundandet av företaget och som även gäller idag är att bli en framgångsrik aktör i branschen och att erbjuda och saluföra högkvalitativa produkter riktade till hälso- och träningsorienterade kunder. De har även ett fokus på att alltid leverera produkter till förmånliga och konkurrenskraftiga priser. Dessa produkter skall även levereras med så korta leveranstider som möjligt.

Från deras hemsida går bland annat att läsa att ” Vår filosofi är att helheten är viktig. Det ska vara roligt att få paket från Proteinbolaget. Därför har vi tagit fram en tilltalande grafisk profil som kännetecknar oss och våra värderingar. När du beställer från oss får du produkter av hög kvalitet förpackade i designade och märkta kartonger som sticker ut från mängden.”

Proteinbolaget har som vision att alla deras kunder ska känna sig som en del av proteinbolagets gemenskap. Sedan grundandet av bolaget har proteinbolaget gått från klarhet till klarhet och är idag en av de ledanden aktörerna inom bland annat kosttillskott på den svenska marknaden. Tillväxten har varit mycket stark vilket även det tyder på att företaget uppskattas av sina kunder. Vi på kosttillskottguiden.nu tycker att det är ett självklart val att spana in deras produkter när du är ute efter att köpa något inom träning och hälsa. Vi ger Proteinbolaget starka rekommendationer.


Till Proteinbolaget
'